ЖИТТЯ

Погода на 11 грудня: у Переяславі потепліє до 12 градусів, йтиме дощ

У Переяславі протягом дня йтиме дощ. Максимальна температура – 12 градусів тепла.

У неділю, 11 грудня, у Переяславі весь день йтиме дощ. Опади – 13,3 мм. Найнижча температура буде вночі – 6 градусів тепла, а найвища ввечері – 12 градусів з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру –3-19 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 86 та 98 відсотками протягом доби. Тривалість дня 11 грудня – 8 годин 9 хвилин. Завтра день стане на одну хвилину коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:42, а захід – о 15:51.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1960 році – 10,7 градуса тепла, а найнижчу в 1921-му – 20,8 градуса морозу.

Народні прикмети:

11 грудня вшановують пам’ять трьох святих — Василя, Стефана, Григорія. Наші предки за цим днем передвіщали погоду на майбутнє літо: якщо сухо і холодно цього дня – на спекотне літо, а якщо день теплий — на холодне літо. Також звертали увагу на сніг: якщо він випав цієї ночі, то буде лежати, а якщо вдень — не затримається. У минулі часи була традиція 11 грудня слухати воду в криницях: якщо чути плескіт, значить і гроші будуть водитися

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору