ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік розсилає жінкам непристойні повідомлення: ті звернулись до поліції

За добу 9 грудня переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:58. Циблі (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що авто Ford злетіло в кювет. Відомо, що водій написав заяву про нерозгляд справи.

15:05. Переяслав. Двоє жінок написали заяви про те, що незнайомий чоловік надсилає їм повідомлення непристойного змісту. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:15. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її співмешканець буянив та кидався на неї, тому вона нанесла йому ножове поранення. Прибувши на місце події, поліціянти виявили жінку в стані алкогольного сп’яніння. Склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

16:50. Переяслав. Жінка повідомила, що під час сварки її чоловік забрав у неї мобільний телефон iPhone. За цим фактом проводять перевірку.

23:54. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусіди побили її авто. За цим фактом поліціянти відібрали необхідні матеріали та проводять перевірку.

10 грудня, 6:02. Переяслав. Поліції повідомили, що у під’їзді будинку чути запах диму. Разом із працівниками ДСНС правоохоронці встановили, що задимлення сталось через приготування їжі.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Пологах-Чобітках (Циблівська ТГ), Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Борисполі СБУ проводила перевірку в соборі московського патріархату. Деталі дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору