ЖИТТЯ

У Борисполі СБУ проводила перевірку в соборі московського патріархату

У Борисполі СБУ проводила перевірку в одному із соборів. Що про це відомо?

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні заходи на території Свято-Покровського кафедрального собору УПЦ МП у Борисполі Київської області. Про це 9 грудня зранку повідомили на Facebook-сторінці ГУ СБУ у м. Києві та Київській області, передає Інформатор.

“Служба безпеки України спільно з Національною поліцією та добровольчими формуваннями територіальних громад в межах системної роботи з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні здійснює контррозвідувальні (безпекові) заходи на території об’єкту Свято-Покровського кафедрального собору у м. Бориспіль на Київщині”, – йдеться у повідомленні.

Заходи проводять для убезпечення населення від провокацій і терористичних актів. Також для перевірки даних про використання приміщень для переховування диверсійно-розвідувальних груп, іноземних громадян та зберігання зброї.

За безпосередньої участі представників церкви правоохоронці проводять огляд території та приміщень для виявлення заборонених до обігу предметів. Також правоохоронці здійснюють перевірку осіб на предмет причетності до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України.

Нагадаємо, що на Переяславщині у школі фахівці ДСНС відкрили перший “Клас безпеки”. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору