ЖИТТЯ

Невідомі по телефону вимагали у жінки 28 тисяч гривень: як минуло 11 грудня для поліції Переяслава

За добу 11 грудня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:49. Переяслав. Поліції повідомили про конфлікт біля супермаркета. Один водій автомобілем не пропускав іншого, щоб проїхати. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали мирним шляхом. Претензій ніхто ні до кого не має.

13:49. Мирне (Вороньківська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік 1957 р.н. впав у приміщенні котельні. Його госпіталізували до лікарні Переяслава. У нього – закритий перелом шийки стегна. Постраждалий від написання заяви та пояснень відмовився. Претензій морального чи матеріального характеру не має.

15:48. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі, не представилися і сказали, що на її банківській карті є 35 тисяч гривень. Вимагали повернути 28 тисяч із них, почали погрожувати. Наряду поліції жінка не потребувала.

15:53. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автомобілі Volkswagen та Nissan. Учасники події склали європротокол.

12 грудня, 0:15. Переяслав. Поліції повідомили, що в готелі пошкодили двері, вибивши скло. Поліціянти прибули на місце події, відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

Ситуацію з пошкодженими дверима вже обговорюють у Facebook

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Семенівці (Студениківська ТГ), Ташані (Ташанська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 10 грудня на Переяславщині сталася масштабна ДТП: загорілось авто, постраждалим допомагали очевидці. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору