ЖИТТЯ

Масштабна ДТП на Переяславщині: загорілось авто, постраждалим допомагали очевидці

На Переяславщині внаслідок ДТП загорілось авто. Очевидці допомагали постраждалим вибратись з автівок.

10 грудня о 15:30 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння автомобіля внаслідок ДТП біля Студеників (Студениківська ТГ). На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі чотирьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:35 рятувальники прибули на місце події. Розвідка встановила, що горить автомобіль ВАЗ. Загоряння сталось в результаті лобового зіткнення двох автівок ВАЗ та Renault. В автівці Renault пошкодився моторний відсік та лобове скло. Внаслідок ДТП очевидець О. витягнув з автомобіля ВАЗ постраждалого Л. Двоє інших постраждалих Г. 1982 р.н. та В. 1974 р.н. залишили авто Renault з допомогою іншого очевидця К. Постраждалим надавали допомогу в швидкій.

О 15:35 рятувальники локалізували загоряння, а о 15:38 ліквідували. Вогонь повністю знищив автомобіль ВАЗ. О 15:41 швидка госпіталізувала постраждалих.

Фото надав Денис Порохня

Нагадаємо, що 10 грудня чоловік на Переяславщині вчиняв домашнє насильство, за це його притягнули до відповідальності. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Нагору