ЖИТТЯ

Чоловік на Переяславщині вчиняв домашнє насильство: за це його притягнули до відповідальності

За добу 10 грудня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:31. Хоцьки (Циблівська ТГ). В ході перевірки, поліціянти встановили, що чоловік 1972 р.н., систематично вчиняв домашнє насильство по відношенню до дружини 1977 р.н. За це був тричі притягнутий до адміністративної відповідальності. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 126 ККУ (Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року).

14:01. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що два наглядно відомих чоловіків погрожують розправою. Конфлікт вирішили мирним шляхом. Від написання заяви чоловік відмовився.

14:04. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що авто марки Suzuki злетіло в кювет. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що авто пусте, водій автомобіля відсутній.

11 грудня. 02:12. Переяслав. Від заявника надійшло повідомлення, що біля відділку поліції з лазні виїжджали два авто, марки БМВ. Поліція підозрілих авто не виявила.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 грудня у Переяславі чоловік розсилав жінкам непристойні повідомлення. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору