ЖИТТЯ

На Переяславщині сталася ДТП: одна з автівок загорілась, водії та пасажир потрапили в лікарню

На Переяславщині сталася ДТП. Внаслідок цього одне авто загорілось, а водії та пасажир потрапили в лікарню. 

10 грудня, близько 14:58 на автодорозі Переяслав-Студеники (Студениківська ТГ) сталася ДТП. Зіткнулись автомобілі ВАЗ та Renault.  Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Відомо, що мешканець Черкаської області, громадянин Л, 1970 р.н, керуючи автомобілем Renault здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ, яким керував мешканець Яготина, громадянин Г, 1982 р.н., який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП, обох водіїв автомобілів та пасажира В, 1974 р.н., авто Renault доставили в лікарню Переяслава з тілесними ушкодженнями різних ступенів.

Внаслідок ДТП сталось загоряння автомобіля ВАЗ. Потерпілий Л, 1970 р.н., отримав закритий перелом лівого стегна. Потерпілий пасажир В, 1974 р.н., отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітки з права, забій правого коліна та порізи обличчя. Потерпілий Г, 1982 р.н., потрапив у травматологію, у нього виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку,  перелом нижньої третини лівого стегна, різану рану підборіддя, опік лівої долоні.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, караються позбавленням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років).

Нагадаємо, що 6 грудня у Переяславі сталася ДТП. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору