ЖИТТЯ

Погода на 13 грудня: у Переяславі йтиме сніг

У Переяславі йтиме сніг із дощем. Температура повітря вдень – 0 градусів.

У вівторок, 13 грудня, у Переяславі протягом дня прогнозують сніг. Опади – 3,1 мм. Вранці та вдень температура повітря буде 0 градусів. Ввечері вона знизиться до 1 градусу морозу. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 1-12 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 82 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 грудня – 8 годин 7 хвилин. Завтра день стане на одну хвилину коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:44, а захід – о 15:51.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1950 році – 10 градусів тепла, а найнижчу в 1921-му – 24,3 градуса морозу.

Народні прикмети:

13 грудня вшановують пам’ять святого апостола Андрія Первозванного. Андрій Первозванний вважається покровителем морської справи, оскільки перед тим, як стати апостолом, був рибалкою. Наші пращури продовжували на Андрія “наслуховувати” воду. Якщо у криниці тихо – хороша зима буде; а якщо шумить – потрібно готуватись до морозів, хурделиці та заметілі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору