ЖИТТЯ

Улюблені місця Переяславщини: у “Толока Хабі” можна захопливо провести час із друзями

Жителі Переяславщини розповідають про свої улюблені місця. Що радить відвідати Назарій Руденко?

Інформатор продовжує рубрику “Улюблені місця Переяславщини”. У ній жителі міста та сіл колишнього району розповідають про місця, які їм подобаються найбільше. Сьогодні своїм улюбленим місцем поділився студент першого курсу спеціальності електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування переяславського ЦПТО Назарій Руденко. Йому подобається в “Толока Хабі”.

Як дістатися? Хаб молодіжної організації “Джем Толока” розміщується у Переяславі на вулиці Покровській, 32А. Багатьом відоме це місце, як колишній танцмайданчик “Сова”.

Чим це місце особливе? “Толока Хаб” для мене має щось особливе. Там “лампова атмосфера”, можна захопливо провести час з друзями, що ми зазвичай і робимо, наприклад, пограти в теніс, попити чаю або поїсти мівіни. Ще там іноді влаштовують вечірки та різні цікаві заходи, що теж добре, адже в місті небагато є такого для молоді. Словом, це місце з дружньою атмосферою, яке об’єднує.

Коли відкрив це місце? Одного дня ми з друзями прогулювались Переяславом, і вони мені запропонували сходити в “Джем Толоку”. Мені стало цікаво, що там, тому погодився. Того дня ми дуже добре повеселились.

Особлива згадка. Пам’ятаю, у мене був гарний настрій, ми прийшли туди о 13-й годині, і так захопились, що до 18-ї грали в теніс, шахи, колективні ігри на ґаджетах та зігрівались чаєм. А ще якось там влаштовували дискотеку для всіх охочих, навіть був діджей, який ставив класне техно.

Ще кілька рекомендацій. Раджу відвідати Лісове озеро за Переяславом, там красива природа. Також відзначу альтанку в центральному парку міста, ми з друзями часто там проводимо час.

Нагадаємо, що тиждень тому в рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Катерина Степанчук розповіла, де проводила найкращий час із сім’єю. Детальніше про “Стару Греблю” читайте тут.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору