ЖИТТЯ

У Переяславі обладнують “Містечко незламності”: що там буде

У Переяславі з’явиться “Містечко незламності”. Що це таке?

Переяславська громада отримала модульні будиночки для розгортання “Містечка незламності”. Зараз їх встановлюють у місті. У них буде автономне енергопостачання, тепло, вода, зв’язок, дитяча кімната, медпункт та пункт поліції. “Містечко незламності” працюватиме у випадку тривалого відключення електроенергії. Про це 15 грудня у Facebook повідомив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, передає Інформатор.

“Усе це навряд чи вдалось би без друзів і партнерів нашої громади – голови Бориспільської РВА Руслана Дяченка, народних депутатів Сергія Буніна та Максима Павлюка. Також хочу подякувати 137 батальйону ТРО на чолі з Олександром Аленьковим, першому відділу бориспільського РТЦК та СП з Андрієм Кононом та працівникам міської ради”, – написав Саулко.

Голова Бориспільської РВА Руслан Дяченко наголосив, що проєкт став можливим завдяки Європейському Союзу, шведській урядовій агенції MSB та народним депутатам Дмитру Соломчуку та Сергієві Буніну. Таке ж містечко відкриють і в Борисполі.

Нагадаємо, що у Переяславі вже є чимало закладів, які працюють завдяки альтернативному живленню. Перелік – за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Руслана Дяченка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору