ГРОШІ

Підприємства та відділи міськради готуються до 2023 року: на що витрачають гроші у Переяславі

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 2 до 16 грудня оголосили 11 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 6 до 18 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 300 тисяч гривень передбачила лікарня на придбання устаткування для операційних блоків (набір для гінекологічних втручань, гітероскоп жорсткий). Якщо договір укладуть, поставити товар мають до 30 грудня цього року.

Із 7 до 15 грудня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 325 тисяч гривень передбачив міський відділ освіти на послуги з технічного обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації та цілодобового спостереження за установкою пожежної автоматики на своїх об’єктах протягом всього наступного року. ТОВ “Пожежні інновації” із Києва запропонувало надати такі послуги за 324 тисячі. Її прийняли.

Із 8 до 16 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 315 тисяч 500 гривень планує витратити лікарня на послуги медичних лабораторій: визначення плацентарного фактору росту, плазмового протеїну А, хоріонічного гонадотропіну, глікозильованого гемоглобіну, тиреотропного гормону, тироксину вільного. Надавати їх мають протягом всього наступного року.

Із 9 до 17 грудня. Замовник – Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”. На наступний рік заповідник планує закупити 110000 кВт*год. електроенергії за щонайбільше 660 тисяч гривень. Споживатимуть її 9 музеїв міста та дві адмінбудівлі.

Із 9 до 17 грудня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. По 2790 літрів бензину А95 та дизельного пального мають закупити щонайбільше за 299 тисяч 510 гривень.

Із 9 до 19 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Щонайбільше 74 тисячі гривень мають витратити у лікарні на послуги з технічного обслуговування системи пожежної сигналізації, системи управління евакуюванням, цілодобове спостереження протягом наступного року.

Із 12 до 20 грудня. Замовник – відділ культури і туризму Переяславської міської ради. Відділ культури також планує закуповувати електричну енергію на наступний рік. 438 тисяч 237 гривень передбачили на 94024 кВт*год.

Із 13 до 22 грудня. Замовник – відділ культури і туризму Переяславської міської ради. Ще щонайбільше 262 тисячі 640 гривень витратять на 4690 літрів бензину А95.

Із 14 до 22 грудня. Замовник – виконавчий комітет Переяславської міської ради. Для забезпечення елекроенергією у 2023-му адміністративних будівель Переяславської громади мають витратити до 525 тисяч 196 гривень 70 копійок на 107183 кВт*год.

Із 14 до 22 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Щонайбільше 179 тисяч 500 гривень мають витрати на послуги з технічного обслуговування ліфтів у лікарні. Знову ж таки їх мають надавати протягом всього наступного року. Такий же тендер тривав до 12 грудня. Визначили переможця, однак він не усунув недоліки у своїй заявці, через що був дискваліфікований.

Із 15 до 23 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Іще один тендер на послуги на наступний рік оголосили в лікарні. 133 тисячі 332 гривні можуть витратити на вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Загалом розраховують на вивезення 600 кубометрів відходів.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

3 мільйони 80 тисяч гривень планували витратити у відділі освіти Переяславської міськради на закупівлю 560000 кВт*год. електроенергії на наступний рік. Переможцем торгів стало ТОВ “ЕНЕРДЖИГАЗТРЕЙД” із Черкас, яке запропонувало надати ці послуги за 2 мільйони 672 тисячі 880 гривень.

ТОВ “Медстар Солюшенс” із Харкова надасть переяславській лікарні медичну інформаційну систему у складі сервісів за 226 тисяч 368 гривень. А планували витратити на це щонайбільше 230 тисяч гривень. Ще два “лікарняні” тендери не відбулись – на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, а також на послуги з охорони приймального відділення, гаражних боксів та кімнати зберігання наркотичних речовин.

Нагадаємо, що у Переяславі з’явиться “Містечко незламності”. Що це таке, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору