ЖИТТЯ

У Переяславі розірвали угоду із перевізником на маршруті №5

Перевізник на одному з маршрутів Переяслава не виконував умов договору. Що тепер буде?

Міська рада Переяслава розірве угоду з перевізником ТОВ “ПереяславЛюксАвто”, який мав перевозити пасажирів на автобусному маршруті №5 “Автостанція – ТТС – школа №4”. Сталось це через порушення договірних умов з боку перевізника. Рішення про це прийняли під час засідання виконкому 20 грудня, передає Інформатор.

– З початком війни цей рейс взагалі припинили виконувати. На наші неодноразові звернення ніяк не реагували, – пояснила заступниця міського голови Переяслава з економічних питань Ольга Огієвич. – В принципі цей рейс ніколи не був прибутковим. Але вони підписали договір і були зобов’язані виконувати його. Очевидно, що виконувати його вони й не збираються. Ми вивчили ситуацію, залучені перевізники, які їдуть у села в той бік. Тому люди не ображені, добиратись є чим. Поки діти не ходять у школу, загалом проблеми на цьому маршруті немає.

Як йдеться у проєкті рішення, після розірвання угоди з цим перевізником мають оголосити конкурс на перевезення пасажирів на маршруті №5.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні виконкому затвердили місця для торгівлі новорічними ялинками. Де саме вони будуть, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору