ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік кидався на свою матір з ножем: викликали поліцію

За дві доби переяславські поліцейські мали 43 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 18 та 19 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 43 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

18 грудня, 11:22. Гречаники (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що на неї із ножем кидався син. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Домашнє насильство).

18:50. Переяслав. Заявник повідомив, що на тротуарі лежить нетверезий чоловік. Його особу встановили та доставили до місця проживання.

19 грудня, 10:15. Переяслав. Чоловік розповів, що у його сина на автостанції викрали телефон. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:40. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі з її домогосподарства викрали велосипед. За цією справою правоохоронці проводять слідчі дії.

11:38. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що орендує приміщення на території госпіталю, має чинну угоду, але директор, начальник охорони та комісія хочуть його виселити. У чоловіка відібрали заяву та пояснення. Наразі за цією справою проводять перевірку.

18:10. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП біля лікарні – зіткнулись два автомобілі. Постраждав один із водіїв, у нього – закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

20 грудня, 1:20. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що зник її 68-річний брат. Востаннє його бачили о 17:00 попередньої доби. Раніше не зникав. Відомо, що правоохоронці розшукали чоловіка. Жертвою злочину він не став.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що вночі 19 грудня Київщину атакували дронами-камікадзе. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору