ЖИТТЯ

Легкоатлети з Переяслава здобули три “золота” та дві “бронзи” на чемпіонаті України

Легкоатлети з Переяслава взяли участь в чемпіонаті України. Які результати?

17-18 грудня у Києві відбувся командний чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів різних вікових груп. Переяславські легкоатлети також взяли участь у цих змаганнях. Здобули три “золота” та дві “бронзи”. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Переяславської ДЮСШ.

Владислав Ємець здобув “золото” з особистим рекордом (6,88 сек.) в бігу на 60 метрів. Карина Тищенко стала найкращою в бігу на 800 метрів (2 хв. 23,98 сек). Станіслав Коноваленко переміг з особистим рекордом (7,1 сек.) в бігу на 60 метрів серед юніорів. Денис Могильний виборов дві “бронзові” нагороди в бігу на 1500 метрів (4 хв. 17,38 сек.) та на 3000 метрів (9 хв. 2,08 сек.). Руслан Кравчук з особистим рекордом (4 хв. 31, 23 сек.) став сьомим на дистанції 1500 метрів.

Нагадаємо, що днями завершився чемпіонат світу з футболу. Чим він запам’ятається відомим журналістам України, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору