ЖИТТЯ

У Переяславі для дітей провели театралізоване дійство “Чарівна скринька”

У Переяславі для дітей провели театралізоване дійство “Чарівна скринька”. Як це було?

21 грудня у другому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв для дітей провели театралізоване дійство “Чарівна скринька”. Під час вистави танцювали, співали та розважали малечу. Інформатор розповідає, як це було.

Зала була заповнена маленькими глядачами та їхніми батьками. Вхід був вільний для всіх охочих. За сприяння відділу культури і туризму Переяславської міської ради для дітей підготували справжню казку. Дійство тривало годину.

Ідея вистави полягала в тому, що збирачі бажань збирали побажання дітей у залі в чарівну скриньку та боролися з “буркотунами”, “лінюхами” та “замазурами”, аби зібрати і їхні бажання, щоб скринька зачинилась і всі мрії здійснились. Герої прагнули донести дітлахам, що не варто лінуватись, слід бути доглянутими і ні з ким не сваритись.

Вистава була насичена піснями, танцями,персонажі ходили по залу та спілкувалися з малечею, влаштовували танцювальні флешмоби, також загадували дітям загадки. На свято завітав і головний гість – Святий Миколай. Він привітав дітей, разом з ними затанцював та пообіцяв, що обов’язково здійснить всі їхні бажання.

Після завершення всі охочі фотографувались із Чудотворцем біля ялинки та фотозони. А він в свою чергу пригощав дітей подарунками.

Головні ролі зіграли: збирачі бажань – Анастасія Бобітко та Вікторія Левченко, леді Бяка – Дарія Семенчук, буркотуни – Юлія Ковалівська та хореографічний колектив “Вольтаж”, лінюхи – Влада Черненко та бальна студія “Денс Вікторі”, замазури – Олена Левченко та акробатична студія “Міраж”, Святий Миколай – Володимир Петреченко.

На виставі і співали, і танцювали

Дітям було весело

Святий Миколай спілкувався з дітьми

Дітки були у захваті

Збирачі бажань

Діти танцювали всі разом

Атмосфера була казковою

Костюми у всіх персонажів були яскравими

Чарівна скринька бажань

Софія Леонова заспівала пісню

Нагадаємо, що відтепер кожен може стати Миколаєм та виконати бажання дитини. Як це зробити, дізнавайтесь за посиланням.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору