ЖИТТЯ

Вбивство собаки та незаконна вирубка дерев: як минуло 20 грудня для поліції Переяслава

За добу 20 грудня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:51. Шевченкове (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення про крадіжку в будинку. Викрали телефон та гроші. За цим фактом поліціянти зібрали відповідні матеріали. Наразі проводять перевірку.

8:49. Дениси (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що вночі хтось вбив його собаку. Звернувся для інформування та консультації. Наряду поліції не потребував.

14:37. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що на полі в лісосмузі виявили незаконну вирубку дерев. Зазначили, що на місці перебували двоє чоловіків. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Соснові (Студениківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 18 грудня на Переяславщині чоловік кидався на свою матір з ножем. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору