ЖИТТЯ

Коли у паспорт громадянина України потрібно вклеювати нове фото: нагадали в міграційній службі

Коли потрібно вклеювати нове фото в паспорт громадянина України? Нагадали в міграційній службі.

Вам виповнилося 25 або 45 років? Час звернутися до підрозділу міграційної служби, щоб вклеїти нове фото у паспорт громадянина України у формі книжечки. Зробити це можна протягом одного місяця після дня народження. Послугу вклеювання фото надають безкоштовно у день звернення. Що для цього необхідно, Інформатору розповіли у Переяславському відділі Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м. Києві та Київській області.

Необхідні документи:

  • заява про вклеювання фотокартки;
  • паспорт громадянина України зразка 1994 року;
  • дві нових фотокартки розміром 3,5 х 4,5 см.

Якщо ви своєчасно не звернулися із заявою про вклеювання фотокартки в паспорт громадянина України після досягнення 25- чи 45-річного віку або ж він містить дефекти і непридатний для подальшого використання, вам потрібно виготовити новий паспорт у формі ID-картки.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, на що витрачають гроші у Переяславі підприємства та відділи міськради. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору