ВЛАДА

На сесії у Переяславі перерозподіляли бюджетні гроші: куди та скільки

На сесії знову перерозподіляли бюджетні гроші. На що та скільки?

На сесії міської ради Переяслава 22 грудня внесли деякі зміни до бюджету громади 2022 року. Зокрема, перенаправили кошти із одних потреб на інші. Інформатор розповідає деталі.

120 тисяч гривень, передбачених у Службі у справах дітей на сім’ї на відпочинок та оздоровлення дітей, перерахували на потреби Управління соціального захисту населення. Їх використають для виплати матеріальної допомоги жителям громади. Також зробили перерозподіл вже у межах цього упраління: 26 тисяч 579 гривень із надання інших пільг окремим категоріям громадян передбачили для оплати за пільговий проїзд на автобусних маршрутах.

Виконавчий комітет міськради із утримання та навчально-виховальної роботи ДЮСШ зняв 24 тисячі 226 гривень. 24 тисячі 182 гривні з них використає на оплату теплопостачання у цих школах, а решту 44 гривні – на оплату водопостачання.

Нагадаємо, що на цій же сесії прийняли бюджет на 2023 рік. Загальний обсяг доходів очікується в сумі 367 мільйонів 894 тисячі 683 гривні.

Фото: сайт міськради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору