ЖИТТЯ

Як провести різдвяні вихідні у Переяславі: афіша заходів

Різноманітні яскраві події вже чекають на вас. Як цікаво провести вихідні?

Вихідні – чудовий час, аби провести їх цікаво та по-сімейному, тим паче, коли вони різдвяні. Тож 23 та 24 грудня пропонуємо вам відвідати класні дійства: художню виставку, аби ближче познайомитись із мистецтвом, переглянути мультфільму з казково-різдвяною атмосферою та завітати на благодійні концерти. Інформатор зібрав усі актуальні анонси.

“МИ НЕЗЛАМНІ” – ЗВІТНИЙ КОНЦЕРТ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 23 грудня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на підсумковий концерт творчих колективів Переяславського центру культури і мистецтв “МИ НЕзламНІ”. Ви зможете проникнутись новорічною атмосферою, насолодитись музикою, красивим видовищем, підтримати культурний фронт та долучитись до доброї справи, адже проходитиме збір коштів на підтримку Збройних сил України.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ГРІНЧ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 24 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” запрошує на сімейний сеанс перегляду мультфільму “Грінч”. Грінч спокійно живе разом із псом Максом у своїй печері на вершині гори, і майже цілий рік його ніхто не чіпає. Він бачить своїх сусідів, тільки коли йде за покупками до магазину. Але коли приходить час Різдва, ці люди шумлять, жахливо голосно готуються та просто дратують бідолаху своїм грандіозним святом. Але цього разу вони вирішили зробити Різдво втричі більшим, ніж зазвичай – і тут терпіння Грінча закінчилося. Він зрозумів, що пора це все зупинити. У його геніальну голову прийшла не менш геніальна ідея – викрасти Різдво. Грінч прикинеться Санта-Клаусом, щоб це свято більше ніколи його не турбувало. Чи вийде у нього здійснити цей підступний план?

Концерт ВІА “РАДОГРАЙ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 24 грудня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Музика не перестає тішити в складний час. Тож пропонуємо провести музичний вечір суботи з кавер-бендом “Радограй” та насолодитися живим звучанням. Концерт відбудеться за підтримки Переяславського центру культури та мистецтв. Також зможете долучитись до збору коштів на потреби ЗСУ.

ВИСТАВКА “IMPUL.СЕ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв, мистецька галерея у першому корпусі

Коли: з 24 грудня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Пориньте у світ мистецтва та краси. Цієї суботи маєте нагоду відвідати відкриття виставки графіки фотографа, художника-ілюстратора Романа Кірпи. Він народився в місті Бориспіль, студент Львівської національної академії мистецтв. З 2022 року викладач Переяславської художньої школи ім. Петра Холодного.

Нагадаємо, що у рубриці “Улюблені місця Переяславщини” Тетяна Радіоненко розповіла про музей просто неба. Чим він особливий, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору