ЖИТТЯ

Погода на 25 грудня: у Переяславі вдень йтиме дощ, а ввечері – сніг

У Переяславі прогнозують опади на цілий день. Максимальна температура – 4 градуси тепла.

У неділю, 25 грудня, у Переяславі прогнозують дощ протягом усієї доби, ввечері він перетвориться на сніг. Опади – 11,7 мм. Мінімальна температура буде пізно ввечері – 1 градус тепла, а у першій половині доби – 4 градуси з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 1-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 93 та 98 відсотками протягом доби. Тривалість дня 25 грудня – 8 годин 4 хвилини. Завтра день буде такий же за тривалістю, як сьогоднішній. Світанок настане о 7:52, а захід – о 15:56.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1967 році – 6,4 градуса тепла, а найнижчу в 1969-му – 21 градус морозу.

Народні прикмети:

25 грудня відзначають день пам’яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня – сонцестояння: “Сонце переходить на другий бік”. Цей день визначав характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона – дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній – бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодною, а літо жарким; якщо ніч темна – зима буде теплою, а літо – похмурим.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору