ЖИТТЯ

Пропозиція хабаря та небезпечні роботи біля історичного дерева: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 грудня, 10:37. Переяслав. Чоловік повідомив, що у Facebook побачив оголошення про продаж авто за 18 тисяч гривень. Зробив за нього передплату 2500 гривень на банківську картку, але товар так і не отримав. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

11:18. Переяслав. Заявник повідомив, що сусід палить гілки від дерева, яке спиляв. Від написання заяви та пояснення за цим фактом відмовились.

17:22. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про ДТП між авто Hyundai та Ford. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

23 грудня, 10:34. Циблі (Циблівська ТГ). Патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2107, водій якого був у стані алкогольного сп’яніння. Щоб уникнути відповідальності, він намагався дати хабаря у розмірі 1000 гривень правоохоронцям. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

14:40. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля універмагу проводять будівельні роботи біля дерева, яке є історичним. За даними поліції, ситуацію врегулювали мирним шляхом.

17:57. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між двома авто. Постраждав 57-річний водій, у нього травма тім’яної ділянки голови. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124.

21:23. Переяслав. Також трапилась ДТП між авто Volkswagen та LADA. За цією справою склали адміністративний протокол за статтею 124

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що Івана Приходька, якого обвинувачують у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова, звільнили з-під варти. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору