ЖИТТЯ

Погода на 28 грудня: у Переяславі буде і сонце, і сніг

У Переяславі погода буде мінлива. Максимальна температура – 3 градуси тепла.

У середу, 28 грудня, у Переяславі буде мінлива хмарність. Сонце в небі з’явиться пообіді. А зранку навіть можливий дощ зі снігом. Опади – 0,1 мм. Мінімальна температура повітря буде ввечері – 1 градус тепла. Максимальна вночі та в обідню пору – 3 градуси з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 3-13 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 73 та 95 відсотками протягом доби. Тривалість дня 28 грудня – 8 годин 5 хвилин. Завтра день буде таким самим за тривалістю, як сьогоднішній. Світанок настане о 7:52, а захід – о 15:58.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1998 році – 8,4 градуса тепла, а найнижчу в 1930-му – 23,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

28 грудня відзначають день святого Єлевферія. Погода цього дня вказує на те, якою буде у березні наступного року. В давнину звернули увагу: якщо вдень був сильний мороз, а надвечір раптово ставало тепліше, значить справжня холоднеча ще попереду.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору