ЖИТТЯ

Спокій та стабільність, поліпшення відносин з Росією: що прогнозували астрологи на 2022 рік

Астрологи та екстрасенси саме беруться за улюблену справу – прогнозують події прийдешнього року. Ми ж перевіряємо їхні торішні передбачення.

Вже традиційно наприкінці кожного року Інформатор досліджує прогнози екстрасенсів та астрологів. Ні, ми не шукаємо відповідей на те, що може трапитись у році наступному. Навпаки, дивимось “експертні думки” річної давними і порівнюємо їх з реальністю, яку вже прожили. Зазвичай виходить дуже показово. Кожен новий рік дарує нам таке, про що навіть не наважиться подумати жоден ясновидець. На жаль, 2022-й не став винятком, особливо це стосується України.

Перше, що ми знайшли, – досить велику публікацію з прогнозами на 2022 рік на сайті novogodnie-podarki.com.ua (погодьтесь, назва ресурсу промовиста). Окремо там виділили прогнози та передбачення для України. Цитуємо: “В цілому, 2022 рік обіцяє стати важливим для України, але в той же час відносно спокійним і стабільним. Планети на небі розмістяться таким чином, що ніяких вибухонебезпечних ситуацій або нових розворотів від наміченого владою політичного курсу не станеться. Положення зірок сприятиме протверезінню як простих українців, так і керівників держави, а також заморожуванню всіх військових і політичних конфліктів”.

Тут же є і прогноз від болгарської ясновидиці Ванги. Вона, як пишуть, свого часу говорила про Україну 2022 року. “Передбачала, що до цього періоду українці усвідомлюють весь негатив і жах від військових конфліктів і постараються зробити все, щоб військові протиріччя припинилися. Також Ванга натякала на те, що взаємини між Україною і Росією почнуть поліпшуватися і незабаром стануть стабільними, як раніше. Більш того, Ванга називала 2022 рік доленосним для всієї Землі”, – написали на сайті. І справді, українці зараз роблять все, щоб військові протиріччя припинилися, – перемагають Росію на полі бою. А щодо доленосності цього року, можливо, Ванга й не прогадала.

“Казахстанська Ванга” Віра Ліон була впевнена, що в цьому році жителям України набридне війна, злидні і корупція, тому до них має прийти прозріння. “Негативні процеси всередині країни і людини можуть зруйнувати все”.

Переможець “Битви екстрасенсів” Хаял Алекперов говорив, що Україна рухається до миру. “Розквіт країни в цьому році малоймовірний, але вже через один або два роки Україна почне розвиватися. Він впевнений, що в найближчі роки Україна буде йти вперед, у держави і людей відкриються сили і можливості для підкорення нових вершин, але старт змін буде відзначений саме в нинішньому році”, – писали торік на ресурсі novogodnie-podarki.com.ua.

До слова, уже у вересні 2022 року Алекперов розповідав “Фактам”, що незадовго до повномасштабного вторгнення він побачив віщий сон, у якому розпочалась війна. Тому за чотири дні до її початку відправив свою сестру на батьківщину. Також він вже спрогнозував період завершення війни: “Відчуваю, щось хороше трапиться у березні-квітні наступного року”.

Але повернімось до сайту “новорічних подарунків”, де ще залишився цікавий прогноз. “Цілителька Магдалена пророкує Україні покращення економічної та соціальної сфери, але станеться це тільки після того, як країна займе нейтральну політичну позицію. Інші карпатські маги також бачать для України поступовий рух вперед і зміни в кращу сторону”, – йдеться у статті.

Все ж ми вирішили пошукати прогнозів ще на якихось ресурсах. Може, серед них є такі, що викликають більшу довіру. Сайту tsn.ua астрологиня Валентина Віттрок розповіла, чого чекати від 2022-го. “Квадратура Урана з Сатурном, яка також матиме місце наступного року, призведе до конфлікту закону і свободи, а з’єднання Марса і Урана в квадратурі до Сатурна загрожує серйозними і різкими подіями в громадському житті – аж до військових дій, які досить часто починаються в серпні. Якщо врахувати, що 5 квітня 2022 року Марс у знаку Водолія з’єднається з Сатурном, що буде обтяжено тау-квадратом на осі Телець-Скорпіон, то ситуація в соціумі загостриться ще більше: ймовірна агресія на всіх рівнях, зокрема і серед звичайних людей, а також конфлікти, бунти, революції, масові міграції та стихійні лиха”.

І ще одне передбачення від цієї ж “експертки”: “За обмеженням особистої свободи людей, як і у 2021 році, стоятиме Сатурн у Водолії: оскільки останній є знаком Повітря, маски на наших обличчях все ще будуть актуальними. Їхнє з’єднання також відповідає за поділ людей за різними ознаками – релігії, політики, фінансів, медицини. Цей процес іде вже досить давно, останній його сплеск – “війна” між прихильниками та противниками щеплень, яку ми спостерігаємо зараз, триватиме і наступного року”.

Із сайтом podrobnosti.ua прогнозами поділились “відомі астрологи”, імені жодного з яких не назвали. А розповіли вони, що оскільки Місяць у натальній карті України стоїть в опозиції до кількох планет, зокрема тих, хто має стосунок до влади, опозиційні настрої народу, закладені в натальній карті, у 2022 році будуть активовані та виявляться на повну силу. “Українці відстоюватимуть свої права активніше, ніж це було раніше. Це буде дуже протестний рік. Весь, від початку до кінця. Лише восени протестів буде трохи менше, ніж зазвичай. Ймовірно, все вирішиться протягом літа, до серпня, а далі – звичайне життя без жодних потрясінь”, – написали у статті.

Також у цій же публікації спрогнозували стабільно погані стосунки з Росією, ймовірність кадрових змін у владі, покращення економічного стану країни та продовження боротьби з коронавірусом. Натомість, один цікавий і досить правдивий абзац у цьому матеріалі все ж є: “Найближча зима, лютий зокрема, можливо, і початок березня – дуже поганий період у всіх гороскопах – і в Україні, і в усьому світі. Астрологи зазначають, що саме у першому кварталі 2022 року траплятимуться події, стихійні лиха та несподівані повороти на політичній арені”.

Не стомились читати цю маячню? Тоді пропонуємо прогноз на ресурсі unn.com.ua від асторологині Ксенії Базиленко, який, на секундочку, прочитали майже 2 мільйони людей. Нас, звичайно ж, передусім цікавить початок року, коли в Україні сталась історична подія, яку зірки якось мали би показати. “Можна сказати, що в січні в Україні, ймовірно, буде закладена ситуація, яка може призвести до дострокових виборів або до зміни виконавчої гілки влади. Також розташування планет свідчить про переділ сфер впливу між олігархами і фінансово-промисловими групами. Однак дуже багато буде залежати від рішень першої людини в нашій країні”, – зазначила астрологиня. У перші два місяці 2022 року Базиленко спрогнозувала приплив у країну грошей з-за кордону. А у лютому і травні – чергові епідеміологічні підйоми (поява нових штамів COVID-19 і посилення пов’язаних з ним обмежень).

Про війну Базиленко все ж згадала: “Квітень-травень будуть складним випробуванням для України в частині збереження міцності кордонів через занадто високу самовпевненість і почуття вседозволеності східного сусіда. Очевидно, що йдеться про РФ. Про це свідчить опозиція спершу транзитного Юпітера, а потім і транзитного Марса щодо радикального Марса в гороскопі України. Потенційно можливі нові епізоди військових дій, але не лише на сході країни. Це загострення буде мати короткочасний характер у кінці квітня або в середині травня. Ці військові дії не увінчаються успіхом для сторони, що нападає. Слід додати, що в цей період буде відзначатися надвисокий рівень інформаційних атак і спроб психологічного впливу на населення України. Особливо це стосується Харківської, Сумської та Чернігівської областей”.

Обійдемось без висновків. Очевидно, що кожен їх здатен зробити для себе. Однак варто зазначити, що повномасштабна війна не змушує астрологів та ясновидців зупинятись у своїх передбаченнях. Під час підготовки цього матеріалу ми побачили багато вже цьогорічних публікацій із прогнозами щодо завершення війни. Не читали. Повернемось до них через рік.

Нижче можете ознайомитись із статтями попередніх років за цією ж темою:

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору