Переяслав Перейти на сайт

Новорічний кошик 2023: у скільки жителям Переяслава обійдеться святковий стіл

Зовсім скоро настане Новий рік. Саме час підготувати меню на святковий стіл та купити продукти.

Складання новорічного меню – справа складна: треба й приготувати побільше, й зекономити грошей на подарунки. Тож Інформатор пропонує своє економ-меню новорічного столу. Воно обійдеться в 1 965 гривень 24 копійки. Продукти можна закупити в одному із супермаркетів міста на чотирьох людей. Страви спеціально підбирали такі ж, як і минулого року, аби порівняти ціни.

Ми пропонуємо поставити на стіл таке: 

Для приготування знадобляться такі продукти:

Торік Інформатор теж готував аналогічну публікацію. Цього року продукти обійшлися на 662 гривні 84 копійки дорожче.

Поради астрологів щодо правил святкового столу під час зустрічі 2023 року

На святковому столі в жодному разі не повинно бути кролячого м’яса та страв з нього. Також краще відмовитися від гострих страв та спецій. Щоб не скривдити кролика, у меню заборонено обирати:

При цьому на новорічному столі 2023 року варто мати:

Чорний водяний кролик не любить надмірностей, проте любить шик. Тому варто приділити увагу сервіруванню: використовуйте лляну або бавовняну скатертину, оскільки синтетика не для нового тотему. Поставте на стіл найкращий посуд. Прикрасьте стіл виробами з соломи та сіна та зберіть за ним найдорожчих для вас людей.

Якщо у вас досі немає новорічного настрою, радимо послухати плейлист українських пісень. Раптом маєте більше часу, можете переглянути найсвіжіші новорічно-різдвяні фільми.