Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

ТОП найсвіжіших новорічних фільмів: що варто подивитись наприкінці 2022-го

Зараз саме час розпочати марафон перегляду гарних новорічних фільмів. Ми підготували підбірку стрічок 2022 року для вашого святкового настрою.

Зимова пора казкова, попри все. Зараз особливо хочеться хоча б на кілька годинок відволіктись від важких буднів і поринути у новорічно-різдвяну атмосферу – у світ пригод, веселощів, романтики та магії. Всі ми в цей час звикли дивитись традиційні класичні фільми, як, скажімо, “Сам удома”. Але не варто боятись нового, тож пропонуємо вам дещо свіже. Інформатор підготував підбірку новорічних фільмів, випущених 2022 року.

“СКРУДЖ: РІЗДВЯНА ПІСНЯ”

Є лише одна річ, яку Ебенезер Скрудж любить найбільше у світі, – гроші. Будучи жадібним, неприємним і замкнутим чоловіком, він погано ладнає з людьми, воліючи використовувати їх для досягнення власних цілей. Коли наближається Різдво, Ебенезер без зволікань відхиляє будь-які запрошення про відвідини святкових вечірок, вважаючи, що це марна трата часу та грошей на подарунки. Однак цього року у Ебенезера з’являється шанс відкрити святкові заходи з нового боку, коли його відвідують три привиди Різдва.

“ПРИГОДИ ТЕДДІ”

На різдвяному ярмарку Маріанна помічає іграшку, що ожила, – плюшеве ведмежа Тедді. Це те, про що вона мріяла все життя! Проте ведмежа виграє інший: тепер Тедді та його новий найкращий друг, їжачок Болла, вирушать у новорічну подорож, повну пригод, щоб повернутися до дівчини.

“РІЗДВО З ТОБОЮ”

Анжеліна Коста – відома поп-виконавиця. Молоде покоління поступово відсуває старих зірок на другий план. Багато хто переконаний, що кар’єра Анджеліни близька до свого завершення. Продюсери пропонують їй написати пісню, присвячену Різдву. Ось тільки вона не відповідає стилю виконавиці, до того ж до свята залишилося не так багато часу, а її ще треба написати. Тоді жінка вирішує вирушити до рідного містечка, сподіваючись, що саме це місце допоможе їй повернути натхнення.

“ДОСТАВКА ДО РІЗДВА”

Не завжди на всесильні плечі звичайних кур’єрів лягає місія розвезення подарунків по всьому світу до їх адресатів, які весь рік поводились добре. Про одну працівницю служби доставки і розповість цей добрий різдвяний фільм. Її підступний колега намагається завадити дівчині робити свою важливу роботу. Проте не все погано. В її житті з’являється добрий клієнт, який зголошується допомогти в розвезенні святкових посилок.

“НЕЗАБУТНЄ РІЗДВО”

Американська різдвяна романтична комедія 2022 року з Ліндсі Лохан у головній ролі. Вона багата спадкоємиця, яка втрачає пам’ять внаслідок нещасного випадку на лижах та потрапляє на піклування вдівця та власника будинку на Різдво. Певно, ви здогадуєтесь, чим це закінчиться.

“ЛЮТА НІЧКА”

Якось члени заможної родини зібралися разом у віддаленому маєтку, аби разом відсвяткувати Різдво. Знаючи про чималі статки усіх запрошених, в дім вдерлися злочинці на чолі із Беном. Вони вимагають гроші та здаються доволі переконливими та безжальними. Проте Санта Клаус вирішив внести корективи у свято. Не даремно він має чимало надзвичайних здібностей. Користується ними старий не дуже часто, тож був навіть радий розім’ятися та урізноманітнити свою робочу зміну. Тим більше, що у будинку є дитинча, яке дуже чітко формулює свої бажання. Добре, що батьки подарували рацію для прямого зв’язку із Сантою. Кримінальна комедія, жахи, трилер та бойовик – так можна охарактеризувати фільм.

“ДУХ РІЗДВА”

У центрі уваги життєва історія скупого та самотнього чоловіка. Він не любив дорослих та ненавидів дітей. Його дратували усмішки, дзвінкий сміх та радість на обличчях оточуючих. Шумна і химерна дітвора боялася навіть поглянути у бік злісного старого. Можна лише уявити, наскільки озлоблений і буркотливий він був у період зимових свят через їхню безтурботну метушню. Герой фільму “Дух Різдва” засуджував зайві витрати на, як він вважав, непотрібні подарунки та багатолюдні гуляння.

Одного разу вночі до нього з’явилась незвичайна сутність, що представилася різдвяним духом. Вона тягне за собою, обіцяючи відкрити таємничу завісу майбутнього. Ця подія стає початком захоплюючої подорожі, наскрізь просоченої чаклунством та магією. Хто знає, може після повернення додому сноб зміниться і нарешті зрозуміє, що таке добро та щастя?

“ЩОДЕННИК НОЕЛЬ”

У центрі кінострічки автор гучних бестселерів Джейкоб Черчер. 20 років тому його вигнала з рідного дому власна мати, яка страждає на розлад психіки. Усі ці роки вони не бачилися і не підтримували спілкування. Але звістка про смерть жінки змушує його повернутися додому. Він єдиний спадкоємець. Зайшовши додому, Черчер бачить купу мотлоху та дивних предметів, які роками збирала його матір: все барахло вона тягла додому. Перебираючи знахідки, його увагу привертає щоденник жінки, на ім’я Ноель. Хто вона? І навіщо її записи зберігалися тут?

Поки автор романів зайнятий розбором речей, до будинку приходить дівчина Рейчел. На поріг її навели пошуки своєї біологічної матері. І можливо, ключ до відкриття таємниці її перебування знайдеться саме в рукописах невідомої. Джейкоб і Рейчел разом починають пошуки зниклої. На шляху вони зустрінуть щось унікальне, відкриють невідоме і піддадуться почуттям кохання. Їм доведеться зіткнутися зі спогадами та переживаннями, знаходячи і пізнаючи себе заново.

“РІЗДВЯНІ КАНІКУЛИ”

Бувають часи, коли потрібно відкласти усі справи та усамітнитися. Бажано навіть забути, де поклав свій телефон. Саме такий період настав у житті Кім. У той вечір, коли вона очікувала, що хлопець зробить їй пропозицію, він порвав з нею. Сказав, що усьому виною її трудоголізм, але чи варто цьому вірити? Мама дівчини бере її з собою на різдвяний захід. Усамітнення серед засніженого лісу, без ніяких робочих дзвінків та зустрічей, має піти на користь.

Тут Кім зустрічає Марка. Він днями втратив роботу – керівництво не оцінило компетентність та працьовитість Марка, віддавши перевагу своєму давньому приятелю. Аби швидше оговтатися, Марк разом із сестрою приїздять на відпочинок. Організатори подбали, аби єдине про що могли думати їхні гості – імбирне печиво, ялинкові прикраси та сніговики. Однак у Кім та Марка з’являються думки про дещо інше.

“Я ВІРЮ У САНТА КЛАУСА”

Молода жінка на ім’я Ліза, яка живе і працює в Денвері, сама виховує дочку Еллу. Вона всім серцем любить День незалежності й так само сильно ненавидить Різдво, яке вважає безглуздим святом. Якось 4 липня на місцевому ярмарку Ліза знайомиться з привабливим юристом Томом, з яким зустрічається протягом кількох місяців і думає, що знайшла людину всього свого життя. Але з настанням зими для жінки стає справжнім шоком, що коханий чоловік одержимий Різдвом і щиро вірить у Санта Клауса.

Нагадаємо, що нещодавно ми підготували новорічний плейлист по-українськи. Що послухати для святкового настрою, дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору