ЖИТТЯ

Київщину вночі 30 грудня атакували дронами-камікадзе: що відомо зараз

Росія не припиняє атакувати Україну з повітря. Вночі окупанти вдарили дронами-камікадзе.

30 грудня вночі росіяни завдали атаки дронами іранського виробництва “Shahed” по Київській області. Вкотре намагались поцілити в об’єкти критичної інфраструктури. Однак влучань не було, вдало відпрацювали сили ППО. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, передає Інформатор.

“Сили ППО відбили безпілотники. Попередньо, влучань немає. На місцях збиття працюють екстрені служби”, – написав губернатор.

У повітряному просторі Києва зафіксували 5 ворожих безпілотників, усі збили. “Один з баражуючих боєприпасів “Shahed” влучив у адміністративну будівлю в Голосіівському районі столиці, внаслідок чого будівля була частково зруйнована, а в житловому будинку поруч є пошкодження вікон. Інформація щодо потерпілих не надходила. Всі дані уточнюються”, – зазначив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Дніпропетровську та Запорізьку області вночі також атакували дронами-камікадзе. За попередніми даними, там збили 10 безпілотників.

Нагадаємо, що 29 грудня росія завдала масованої ракетної атаки. Чи пошкодила щось на Київщині, дізнавайтесь за посиланням.

Фото тематичне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору