ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні грудневі ціни

Домівка – місце затишку та комфорту. На Переяславщині є варіанти квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом.

На сайтах оголошень часто шукають нерухомість. Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець грудня для своїх читачів підібрав Інформатор, Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У СЕЛІ ДЕМ’ЯНЦІ

Трикімнатний будинок розташований у селі Дем’янці, що за 7 кілометрів від Переяслава. У домі є всі необхідні комунікації: газ, вода, каналізація. Також є піч та груба, що зараз досить актуально. На великій приватній території є літня кухня, гараж, сарай, погріб та город на 20 соток.

Будинок у селі Дем’янці

Подвір’я будинку

У домі три кімнати

Розміщення: с. Дем’янці (Переяславська ТГ)

Площа будинку: 74,90 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 515 984 гривень

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

Будинок розміщується на вул. Потапенка. Поруч університет, зупинка громадського транспорту, поштове відділення, новий магазин. У будинку чотири кімнати. Облаштований технікою та комунікаціями: кухня, газова плита, котел, рукомийник з водою з пробивної свердловини. Є можливість провести міське водопостачання. Туалет надворі. Також на подвір’ї є сарай з літньою кухнею та город. Площа земельної ділянки – 6 соток.

Чотирикімнатний будинок у Переяславі

Кухня

Ціна 810 832 гривень

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 65 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 810 832 гривень

КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ БІЛЯ АВТОВОКЗАЛУ

Двокімнатна квартира розміщена на восьмому поверсі у дев’ятиповерховому будинку. Вона у чудовому стані після авторського ремонту, мебльована. Будинок розміщений біля автовокзалу. Поряд є садочок, магазини, необхідна інфраструктура. Опалення централізоване. Санвузол суміжний.

У квартирі новий ремонт

Розташована на восьмому поверсі

Квартира з централізованим опаленням

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 50 кв. м

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 105 680 гривень

Нагадаємо, що для забезпечення Переяславської громади вуличним освітленням передбачили близько 4 мільйонів гривень. Деталі – за посиланням.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору