ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік проник у будинок, його затримали жителі села

За дві доби переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 та 30 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

29 грудня, 14:33. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що невістка вигнала її з дому. Згодом стало відомо, що факт домашнього насильства не підтвердився.

17:15. Улянівка (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік вибив двері та проник у будинок, нічого не викрав. Його затримали жителі села. За цією справою правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

30 грудня, 16:31. Переяслав. Заявник розповів, що проходив повз будинок, з вікна якого літній чоловік просив про допомогу. Сказав, що донька зачинила його, а сама пішла з дому. Факт домашнього насильства не підтвердився.

21:07 та 21:08. Переяслав. Двоє чоловіків поскаржились поліції, що їх побили на автостанції. Врешті обидва написали заяви про нерозгляд.

31 грудня, 7:11. Переяслав. Медики повідомили, що доставили до лікарні жінку в стані алкогольного сп’яніння. Під час розпиття алкогольних напоїв знайомий вдарив її ногою у живіт, у неї діагностували забій передньої черевної стінки. Врешті вона самовільно покинула хірургічне відділення. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали пояснення від лікаря.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Хоцьках (Циблівська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що вночі 30 грудня Київщину атакували дронами-камікадзе. Що про це відомо, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору