ЖИТТЯ

У новорічну ніч Київщину атакували дронами-камікадзе: які наслідки

Російські терористи “привітали” Київщину з Новим роком. Атакували її дронами-камікадзе.

1 січня вночі російські окупанти атакували Київську область та столицю дронами іранського виробництва Shahed та ракетами. За попередньою інформацією від Київської міської військової адміністрації, над столицею збили 32 повітряні цілі. У Шевченківському районі уламки збитої ракети пошкодили автомобіль. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Інформатор.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба зазначив, що по області випустили майже три десятки безпілотників: “Країна-терорист цілилась у об’єкти енергетичної інфраструктури. Попередньо, без постраждалих. Є пошкодження об’єкту інфраструктури. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби”.

У командуванні повітряних сил ЗСУ сповістили, що з 31 грудня на 1 січня ППО збила 45 дронів-камікадзе, 32 з них – уже у 2023 році.

Нагадаємо, що в останній день 2022 року російські терористи завдали масованого ракетного удару по Україні. Що про це відомо, читайте тут.

Фото: Telegram-канал начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору