ЖИТТЯ

Як минула новорічна ніч на Переяславщині: дані від поліції

За 31 грудня та ніч 1 січня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 31 грудня та ночі 1 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

31 грудня, 12:30. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що невідомі зняли з його картки близько 90 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

20:16. Переяслав. Заявник розповів, що до нього у Чернігів на таксі виїхала дівчина з Переяслава. Вона написала у месенджері, що таксист погрожує їй фізичною розправою. Це трапилось через те, що у неї немає грошей, щоб вчасно оплатити за проїзд. Заявник додав, що наряду поліції не потребує.

1 січня, 3:39. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що до будинку його доньки проник її колишній чоловік та побив посуд. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

4:14. Переяслав. Жінка повідомила, що її побив чоловік. За вказаною адресою поліції дверей ніхто не відчинив. На неодноразові дзвінки заявниця не відповідала.

4:18. Переяславське (Студениківська ТГ). Поліції поскаржились, що у сусідів голосно грає музика та вони шумлять. Під час телефонної розмови заявниця повідомила, що в ситуації розібрались самостійно.

Нагадаємо, що у новорічну ніч російські терористи завдали атаки дронами-камікадзе по Київщині. Що про це відомо, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору