ЖИТТЯ

У грудні в Переяславі дітей називали рідкісними іменами – Емілі та Ельман

Протягом грудня на Переяславщині одружилися 19 пар та народилося 35 немовлят. Детальна статистика народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей – у статистиці ДРАЦС.

З 1 по 31 грудня 2022 року у Переяславі народилося 35 немовлят, з яких 13 хлопчиків та 22 дівчаток. Найпоширенішими іменами для дівчаток були Єва, Софія та Анна, для хлопчиків – Ілля. Були й рідкісні імена, серед них – Емілі та Ельман. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 19 пар. Наймолодшими нареченими стали чоловік 2002 р.н. та дружина 2004 р.н., а найстаршими – чоловік 1956 р.н. та дружина 1965 р.н. Розірвали шлюб три пари. Одна жінка змінила прізвище та по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 89 смертей (47 чоловіків та 42 жінки). Найстаршою з померлих у Переяславі була 92-річна жінка, а наймолодшим – 42-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 98-річна жінка, а наймолодшим – 37-річний чоловік.

Нагадаємо, у Переяславі проводять благодійний збір макулатури для допомоги ЗСУ. Як долучитись, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору