ЖИТТЯ

У Переяславі збиратимуть макулатуру, щоб допомогти ЗСУ: як долучитися

У Переяславі проводять благодійний збір макулатури для допомоги ЗСУ. Як долучитись?

У Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №7) 4 та 5 січня проведуть благодійний збір макулатури. Усіх небайдужих закликають долучитись до акції. Виручені кошти перерахують на потреби Збройних сил України. Час прийому – з 10:30 до 13:30. Про це повідомляє Інформатор.

“Списався зошит? Не проблема − принесіть до школи в пункт прийому макулатури та станьте корисними для нашого війська. Російські книги, старі журнали, картонні коробки тощо. Принесіть гарно спаковану макулатуру (зв’язану міцною мотузкою чи шпагатом) до ліцею. Прийматимуть на вході з боку спортивного комплексу (внутрішній двір навчального закладу)”, – зазначили в ліцеї.

Додали, що конкретні пропозиції про цільове використання коштів (на користь якоїсь окремої військової частини чи на якийсь військовий прилад) можна буде повідомити під час здачі макулатури. Також відзначать класи, вихованці яких здали найбільшу кількість макулатури.

Нагадаємо, що Центр зайнятості може допомогти у пошуку роботи. Актуальні вакансії дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору