ЖИТТЯ

На Переяславщині шахраї представились працівниками банку і ошукали чоловіка на 40 тисяч гривень

За дві доби переяславські поліцейські мали 43 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 та 6 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 43 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

5 січня, 12:36. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Volkswagen та Mitsubishi. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

21:35. Київ. Жінка з Переяслава повідомила, що до її знайомої прийшов невідомий чоловік. Він постукав та попросив води, коли його впустили до будинку, роздягнувся та не хоче йти. Коли правоохоронці прибули на місце події, заявниця від написання заяви відмовилась.

6 січня, 12:51. Мар’янівка (Переяславська ТГ). Поліції надійшло повідомлення від диспетчера переяславської тепломережі про викрадення близько 200 метрів дротів на лінії електропередачі. Наразі за цим фактом правоохоронці відібрали необхідні матеріали та проводять перевірку.

15:15. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що з її будинку викрали буржуйку. Запідозрила сусідів. Зрештою інформація не підтвердилась.

18:09. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що йому зателефонували шахраї та представились працівниками банку. Обманним шляхом списали з картки 40 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

19:57. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось через вікно у ванній кімнаті проник до будинку та викрав золоті прикраси. За цим фактом поліціянти відібрали матеріали та проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, дві у Семенівці (Студениківська ТГ) та одну в Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 1 січня у жінки на робочому місці викрали гаманець. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору