ЖИТТЯ

Як минули перші три доби року для поліції Переяслава

За три доби переяславські поліцейські мали 71 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1, 2 та 3 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 71 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

1 січня, 9:10. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця розповіла, що 31 грудня у неї з робочого місця викрали гаманець, в якому було три банківські картки, паспорт та 245 гривень. Продавець магазину повідомив їй, що крадій спробував розрахуватись її карткою. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

18:47. Переяслав. Заявниця повідомила, що чоловіка побили кілька людей, він був непритомний. Від написання заяви відмовились.

23:49. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що з його авто викрали ключі. Зрештою від написання заяви відмовився.

2 січня, 16:30. Переяслав. Чоловік повідомив, що відвіз своє авто на ремонт в СТО, а коли забрав його, то побачив, що пошкодженмй передній бампер та зламана ходова частина. За цим фактом правоохоронці наразі проводять перевірку.

3 січня, 11:14. Соснова (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що буянить її 42-річна внучка. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

14:50. Переяслав. Заявниця написала, що невідомі зняли з її картки 6700 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

17:26. Переяслав. До медичного закладу доставили чоловіка із різаною раною передпліччя, алкогольною інтоксикацією та переохолодженням І-ІІ ступеню. За попередньою інформацією, його знайшли біля річки, втратив багато крові. Зараз він у реанімаційному відділенні.

18:11. Вінинці (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що малознайомі їй чоловіки у стані алкогольного сп’яніння побили вікна у її будинку. Наразі за цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за три доби поліція зареєструвала дев’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): шість у Переяславі, по одній у Харківцях (Переяславська ТГ), Шевченковому (Ташанська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 31 грудня на Переяславщині у чоловіка зняли з картки близько 90 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору