ЖИТТЯ

Як минуло Різдво на Переяславщині: дані від поліцїі

За добу 7 січня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:33. Соснова (Студениківська ТГ). Медики повідомили, що чоловік 1990 р.н. у стані алкогольного сп’яніння намагався скоїти самогубство – після конфлікту з родичами він порізав вени на руці. Йому надали допомогу.

15:04. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що один чоловік погрожує іншому зброєю. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози).

16:09. Переяслав. Поліції повідомили про побиття робітниці магазину. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

17:47. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що колишній чоловік у стані алкогольного сп’яніння вигнав її з будинку. Після цього зачинився всередині з дітьми. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 6 січня на Переяславщині  у чоловіка обманним шляхом списали з картки 40 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору