ЖИТТЯ

У Переяславі завершили реалізацію ініціативи “Громада разом”: провели 21 захід

В рамках “Діалогів Перемоги” у Переяславі провели та завершили ініціативу “Громада разом”. Деталі. 

Представниками Молодіжної ради ПМГТ в рамках “Діалогів Перемоги” на початку зими 2022 року завершили реалізацію ініціативи “Громада РАЗОМ”. Основна мета ініціативи полягала в забезпеченні рівних можливостей для навчання та розвитку навичок жителів всіх куточків нашої громади. Про це повідомили на сторінці Facebook Молодіжної ради Переяславської міськради, передає Інформатор.

“В рамках реалізації ініціативи провели 21 захід, серед яких – тренінги з нейрографіки, лекції зі статевого виховання, тренінги з розвитку лідерських якостей, боротьби з упередженнями та стереотипами, майстер-класи та творчі майстерні, перегляди мультфільмів. В заходах взяли участь жителі старостинських округів нашої та сусідніх громад, жителі міста та внутрішньо переміщені особи”, – йдеться у повідомленні.

Допомагали в реалізації ініціативи: Переяславська міська рада, відділ фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я, відділ культури і туризму Переяславської міської ради, молодіжний простір “Зустріч”, Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції
NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”. А також подякували всім тренерам та волонтерам, які долучилися та разом зробили можливим реалізацію цієї потрібної та важливої ініціативи.

Ініціатива “Діалоги Перемоги” реалізується у партнерстві із Міністерством молоді та спорту України та ГО “Молодіжна платформа” за підтримки проєкту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що фінансується МЗС Данії.

Нагадаємо, що Інформатор записав 10 головних інтерв’ю 2022 року. Про що розповідали люди, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору