ЖИТТЯ

Водій з’їхав у кювет та крадіжки велосипедів: як минуло 9 січня для поліції Переяслава

За добу 9 січня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:38. Переяслав. Поліції повідомили, що з під магазину викрали спортивний велосипед. За цим фактом відібрали заяву, наразі проводять слідчі дії.

13:06. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що не виявила два велосипеди, що знаходились у під’їзді. За цим фактом проводять слідчі дії.

13:26. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на автодорозі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП. Громадянин 1954 р.н., не впорався з керуванням авто Kia Ceed та з’їхав у кювет. Пасажира 1976 р.н, з тілесними ушкодженнями доставили в лікарню Переяслава.

18:53. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що орендодавець змінив замок на воротах до приміщення, що здає в оренду. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Справу передали на розгляд дільничому.

22:44. Переяслав. Поліції повідомили, що в гуртожитку відбувається бійка між трьома особами. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали. Претензій морального чи матеріального характеру ніхто ні до кого не має.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, по одній у Виповзках (Ташанська ТГ), Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 січня чоловік автомобілем збив лиса. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору