Переяслав Перейти на сайт

Куди можна сходити в Переяславі найближчими днями: афіша подій

Найближчі дні у Переяславі проведуть цікаві та захопливі заходи. Куди можна сходити?

Проведіть захопливо найближчі дні. З 12 по 14 січня жителів Переяслава чекає багато цікавого. Ви зможете відвідати виставу на відомий мультфільм “Крижане серце”, долучитись до спільного перегляду фільму, а разом з дітками на мультфільм. А ще маєте змогу завітати на фольклорно-етнографічний фестиваль “Різдвяна Зоря”. Інформатор зібрав усі свіжі анонси в одній публікації.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ЛІГА СУПЕРУЛЮБЛЕНЦІВ”

Де: Центр культури і мистецтв (2 корпус)

Коли: 12 січня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Маєте нагоду завітати на спільний перегляд мультфільму.

Про що мультфільм? Суперпес Крипто, відомий своєю надприродною спритністю та силою, веде боротьбу з розгулом злочинності на вулицях Метрополіса, активно допомагаючи Супермену. Коли всіх супергероїв Ліги справедливості, включаючи Супермена, захоплює Лекс Лютор, Крипто доводиться очолити групу домашніх улюбленців, наділених суперздібностями, щоб врятувати свого господаря та його колег. Від непереможного пса Ейса, що має могутню силу, до черепахи Мертона, здатної розвивати високу швидкість, Крипто керує ексцентричними домашніми тваринами, які приступають до першої спільної місії, маючи намір побороти зло.

МАЙСТЕР-КЛАС

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 12 січня, 14:00

Ціна: за донат для ЗСУ та попередньою реєстрацією

Проведіть час у творчій та мистецькій атмосфері. Для учнів 1-3 класів у молодіжному центрі проведуть майстер-клас із малювання пінгвінчика. Гарний настрій і приємна компанія гарантовані.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “ТРОЛЬ”

Де: Центр культури і мистецтв (2 корпус)

Коли: 12 січня, 16:00

Ціна: безкоштовно. Вікова категорія 16+

Завітайте на спільний перегляд бойовика-фентезі “Троль”. Норвезький фільм про чудовиська, режисер картини Роар Утеуг.

Про що фільм? Коли стародавній троль пробуджується в норвезькій горі, група героїв повинна зібратися разом, щоб спробувати зупинити його від смертельного хаосу.

ФОЛЬКЛОРНО-ЕТНОГРАФІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “РІЗДВЯНА ЗОРЯ”

Де: Центр культури і мистецтв (2 корпус)

Коли: 13 січня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Переяславський центр культури та мистецтв запрошує завітати на фольклорно-етнографічний фестиваль “Різдвяна зоря” за участі народних та аматорських колективів переяславської МТГ. Насолодіться атмосферою музики та співу.

ВИСТАВА “КРИЖАНЕ СЕРЦЕ”

Де: Центр культури і мистецтв (2 корпус)

Коли: 14 січня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на перегляд казкової вистави “Крижане серце” від ансамблю “Raisins”. Яскраві враження та хороший настрій гарантовано.

Нагадаємо, що у Переяславі завершили реалізацію ініціативи “Громада разом”. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.