ЖИТТЯ

Жінка перерахувала понад 37 тисяч на “благодійність”: як минуло 11 січня для поліції Переяслава

За добу 11 січня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:25. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, про ДТП між автомобілями Chevrolet та Volkswagen. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

12:19. Переяслав.Чоловік повідомив, що виявив на СТО своє авто, яке раніше дав у користування знайомому. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:20. Переяслав. В письмовій заяві жінка повідомила, що перерахувала 37 267 та 18 633 гривень невідомій особі начебто на благодійність. Після чого стало відомо, що особа являється шахраєм. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18:05. Цилі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що у селі стріляють із зброї. Відомо, що інформація не підтвердилась.

00:11. Переяслав. Заявниця повідомила, що двадцять хвилин тому знайомий чоловік проник до будинку, побив її та забрав телефон. Врешті інформація не знайшла свого підтвердження.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі шахраї просять кошти на потреби ЗСУ від імені виконкому міськради. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору