Переяслав Перейти на сайт

Базар у Переяславі починає “оживати”: чим торгують та які ціни

На базар повернулись продавці овочів та фруктів. Що ще можна було купити?

15 січня у Переяславі зранку надворі було хмарно, але не дуже холодно як для середини зими. Температура повітря сягала всього 2 градусів морозу. Порівняно з минулим тижнем, продавців приїхало значно більше. Сьогодні вже продавали чимало овочів та фруктів. На вулиці Шкільній продавці розставили намети з одягом, взуттям, побутовими речами та навіть шкільним приладдям. Про ціни розповідає Інформатор.

Сьогодні на базар прийшло чимало покупців

Надворі було хмарно, але не дуже холодно

На вулиці Шкільній розставлені намети

У м’ясному павільйоні вибір товару був достатній. Покупців зранку прийшло небагато. Ціни такі:

У м’ясному павільйоні з’явились тушки бройлера

Деякі торгові місця в павільйоні були порожніми

Людей зранку в м’ясних рядах було мало

Ціна на свинину не змінилась

На “Даринку” продавали зокрема фрукти. Сьогодні можна було купити мандарини по 65 гривень за 1 кг. Заморожену малину та обліпиху пропонували по 200 гривень за кіло. Ціни на інше загалом незмінні:

На “Даринок” привезли виноград

Гранати продавали по 85 гривень за кіло

Мандаринів привезли чимало

Яблука коштували по 15 гривень за 1 кг

Була на базарі заморожена малина та обліпиха

Журавлина коштувала по 130 гривень за кіло

На “Даринку” вперше цього року були й продавці овочів. Торгували зеленню по 15 гривень за 80-100 г. Синю цибулю продавали по 40 гривень за кіло. Ціни на інше такі:

На “Даринку” була і зелень

Синя цибуля коштувала 40 гривень за кіло

Продавали також моркву та картполю

Печериці пропонували по 85 гривень за 1 кг

Ціна на звичайну цибулю не змінилась

У молочних рядах все стабільно. Вибір продукції чималий, а ціни незмінні:

Молочної продукції було вдосталь

Ціну на яйця не знижують

Риби сьогодні на ринку вдосталь. Пропонують як звичайну, так і чищену. Ціни не змінились:

Вибір риби на базарі був чималий

Нагадаємо, що у недільний день ви можете приготувати домашні біляші. Рецепт – тут.

Оксана Симоненко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.