ЖИТТЯ

На Переяславщині виявили два трупи: один – у будинку під столом, інший – у погребі

За дві доби переяславські поліцейські мали 48 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 та 14 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 48 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13 січня, 8:04. Переяслав. Жінка повідомила, що біля магазину сталась бійка між двома чоловіками. Згодом по телефону розповіла, що допомоги не потребує.

10:48. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля річки Трубіж незаконно вирубують ліс. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

14 січня, 0:04. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом дня до його квартири через вікно проникли невідомі. За цим фактом правоохоронці зібрали відповідні матеріали. Факт крадіжки не підтвердився.

0:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що на будівлі аптеки невідомий чоловік пошкодив ролети. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом.

11:28. Переяслав. Заявниця повідомила, що в будинку під столом виявила труп чоловіка 1976 р.н. Вказала, що поруч на столі знайшла ковпачок від шприца. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

14:51. Переяслав. При патрулюванні вулиць міста поліціянти зупинили чоловіка 1992 р.н., який зізнався, що має при собі канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:24. Світанок (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що виявила у погребі тіло жінки 1940 р.н. Його направили в морг.

15 січня, 0:40. Переяслав. Поліції повідомили, що жінка у стані алкогольного сп’яніння не орієнтується в місцевості. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили її особу. Винесли постанову за статтею 178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді). 

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині все частіше фіксують випадки шахрайства. Які саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору