ЖИТТЯ

Ввели особисті дані на невідомих сайтах – втратили гроші: на Переяславщині фіксують випадки шахрайства

За добу 12 січня переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:42. Переяслав. Заявник повідомив, що на його подвір’я проникла невідома жінка та кричить. Відомо, що згодом у ситуації розібрались самостійно.

13:03. Переяслав. Заявниця повідомила, що шахраї заволоділи її коштами. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

14:27. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що з двох банківських карток зникли 1390 та 1950 гривень. За його словами, він вводив особисті дані на “єДопомогу”. За цим фактом правоохоронці планують відкрити кримінальне провадження за статтею про шахрайство. Наразі триває перевірка.

15:51. Мар’янівка (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив про затримання людей, які зрізали деревину. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали у нього заяву про нерозгляд, оскільки звернувся завчасно, не розібравшись у ситуації.

18:47. Переяслав. Жінка розповіла, що знайомий погрожує їй фізичною розправою. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

20:52. Переяслав. Чоловік повідомив, що перейшов на сайт начебто “Нафтогаз Україна”, а після цього з його рахунку зникли гроші. Правоохоронці проводять перевірку.

23:06. Переяслав. Жінка поскаржилась, що сусід у стані алкогольного сп’яніння побив її авто. Згодом стало відомо, що факт хуліганства не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дівичках (Дівичківська ТГ), Помоклях (Ташанська ТГ) та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславській громаді рятувальники провели рейд на водоймах. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору