Інформатор Переяслав

ГРОШІ

З початку року найактивніше у Переяславі закуповується лікарня: які тендери оголосила

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 30 грудня до 13 січня оголосили 6 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 4 до 16 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 120 тисяч гривень передбачили у лікарні на послуги з ремонту і технічного обслуговування медичного та хірургічного обладнання протягом 2023 року.

Із 5 до 13 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Також лікарня планує закупити на цей рік 16 тонн рідкого медичного кисню за 1 мільйон гривень та 1800 літрів газоподібного медичного кисню за 360 тисяч гривень.

Із 9 до 17 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Щонайбільше 133 тисячі 332 гривні можуть витратити на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Переможець торгів надаватиме їх протягом року.

Із 10 до 18 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 280 тисяч планують витратити на медичну інформаційну систему у складі модулів. Передбачається надання ліцензій на 44 модулі на цей рік.

Із 12 до 20 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 3 тисячі флаконів етилового спирту 96% планують закупити на 2023 рік за щонайбільше 90 тисяч гривень.

Із 12 до 20 січня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Також лікарня планує закупити вироби медичного призначення одноразового використання, до яких, зокрема, належать канюлі, шприци різного об’єму тощо. Витратити на це мають щонайбільше 820 тисяч гривень.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславський ліцей “Патріот” планував витратити 414 тисяч гривень на придбання 69000 кВт*год. електроенергії на 2023 рік. Однак ТОВ “ТВІЙ ГАЗЗБУТ” погодилось надати ці послуги за 345 тисяч гривень. Його пропозицію прийняли.

Нагадаємо, що Інформатор традиційно визначає найвпливовішу людину Переяслава у році, що минув. Претенденти із другої п’ятірки, за яких зараз триває голосування, – за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору