ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка літнього віку вирішила, що її обікрали: насправді через поганий зір не могла знайти речі

За добу 15 січня переяславські поліцейські мали 11 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:19. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що її син 1985 р.н. востаннє виходив на зв’язок 14 січня. Зазначила, що близько 20:00 того дня пішов у невідомому напрямку після сварки зі співмешканкою. О 12:05 15 січня його співмешканка сповістила поліції, що чоловік знайшовся, був у знайомих.

12:25. Пристроми (Студениківська ТГ). Жінка 1935 р.н. повідомила поліції, що до її будинку зайшли невідомі та викрали гаманець, 200 гривень, телефон та ліхтарик. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що факт крадіжки не підтвердився. Заявниця через похилий вік та поганий зір не могла знайти свої речі. Поліція відшукала речі в будинку та повернула власниці.

23:06. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її побив співмешканець. За цим фактом правоохоронці наразі проводять перевірку.

Нагадаємо, що на Переяславщині 14 січня виявили два трупи: один – у будинку під столом, інший – у погребі. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору