Риба може буде справді смачною, якщо додати до страви правильні інгредієнти. Спробуйте приготувати вдома.
Якщо правильно приготувати рибу, то страва вийде дуже смачною та соковитою. Інгредієнти слід підбирати відповідально, а в цьому вам допоможе вже готовий рецепт. Інформатор розповість, як приготувати соковиту рибу з коріандром та чилі.
Інгредієнти:
- 1 кг камбали
- 4 перці чилі
- сіль за смаком
- перець за смаком
- 1 склянка йогурту
- 1 коріандр
- 3 зубчики часнику
- 4 ч. л. лимонного соку
- 500 мл рослинної олії
Приготування:
- Очистіть рибу від шкіри і кісток, потім наріжте смужками.
- Викладіть смужки риби в дрібне неметалеве блюдо, заправте лимонним соком, посоліть і поперчіть. Відправте в прохолодне місце.
- У блендер додайте коріандр, чилі, часник, 1-2 ст. ложки води й перемішайте до отримання однорідної маси.
- Вижміть з неї зайву рідину, перекладіть в дрібне блюдо і перемішайте з йогуртом.
- Нагрійте масло в глибокій каструлі до 180 градусів С. Дістаньте рибу і обсушіть, промокнувши чистим кухонним рушником.
- Змочіть смужки риби в йогуртовій суміші й обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.
- Обсушіть паперовими серветками і відразу подавайте, прикрасивши скибочками лимона і листям коріандру.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.