ЖИТТЯ

Погода на 19 січня: у Переяславі буде хмарно, але доволі тепло

У Переяславі завтра буде хмарно. Максимальна температура – 8 градусів тепла.

У четвер, 19 січня, у Переяславі протягом усього дня буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 5 градусів тепла. Максимальна вдень та ввечері – 7-8 градусів вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 2-9 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 94 та 100 відсотками протягом доби. Тривалість дня 19 січня – 8 годин 42 хвилини. Завтра день буде довшим на 2 хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:44, а захід – о 16:26.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2007 році – 9,8 градуса тепла, а найнижчу в 1942-му – 23 градуси морозу.

Народні прикмети:

19 січня відзначають свято Хрещення Господнього або Богоявлення. За погодою цього дня прогнозували погоду на літо. Якщо холодна, ясна погода – літо засушливим буде. Похмура і сніжна – на рясний урожай. У давнину говорили: “День теплий – хліб темний (густий)”, отже, варто було очікувати хорошого врожаю хлібів. Також на хороший врожай вказували сині хмари та сніг пластівцями.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору