ЖИТТЯ

У Переяславі до квартири жінки проник невідомий чоловік, поки та була вдома

За дві доби переяславські поліцейські мали 53 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 53 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 січня, 8:14. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом ночі хтось через вікно проник до його магазину: викрав 1500 гривень, планшет та електронні сигарети. Наразі за цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

19:26. Переяслав. Жінка повідомила, що до її квартири, поки була вдома, проник невідомий чоловік. На думку заявниці, можливо, він безхатченко. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

23 січня, 10:46. Переяслав. Заявниця розповіла, що кілька днів тому віддала пральну машинку на ремонт, але її відмовляються повертати. Правоохоронці проводять перевірку.

12:46. Переяслав. Жінка повідомила, що кілька днів тому знайомий викрав її золоту обручку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

17:40. Переяслав. Заявник повідомив, що за дві години до цього залишив велосипед біля магазину. Згодом виявив, що його викрали. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній у Денисах (Ташанська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, на 23 січня у пожежі на Переяславі загинула жінка. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору