ЖИТТЯ

“Укрпошта” продає книгу з рідкісними марками за 4500 гривень

“Укрпошта” випустила книгу “Краса і велич України”. Це – книга-мандрівка про глибину української культури.

“Укрпошта” оголосила про випуск книги “Краса і велич України”. До неї ввійшли оригінальні поштові марки та блоки, випущені “Укрпоштою”, починаючи з 2013 року. Деякі з них вважаються рідкісними у світі філателії. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку компанії.

“Від Чернігівщини до Криму, від Ужгорода до Луганська – 603 700 км², що зберігають нашу історію. Фрагмент за фрагментом протягом останніх 9 років ми фіксували спадщину різних регіонів у серії поштових випусків “Краса і велич України”. Цей проєкт став настільки цінним за своїм значенням та об’ємним за інформацією, яка криється за кожною наступною маркою, що стало очевидно – потрібен новий формат”, – йдеться у повідомленні.

  • Наклад книги – 2 тисячі примірників (з них 300 одиниць не укомплектовані марками).
  • Придбати видання можна з 23 січня у філателістичних крамницях або замовити в інтернет-магазині “Укрпошти”.
  • Вартість книги з марками – 4500 грн, а без марок – 900 грн.

Автор серії з 27 поштових блоків та 30 поштових марок – український живописець, графік, член Національної спілки художників України Олександр Калмиков. Дизайном та розробкою презентаційного видання займалися художники Олександр та Сергій Харуки.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, як зміниться мультипредметний тест для абітурієнтів у 2023 році. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору