ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік викрав пляшку горілки з магазину: його затримала поліція

За дві доби переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 та 26 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

25 січня, 19:07. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у продуктовому магазині сталася крадіжка. Чоловік замовив алкоголь, після чого скрутив продавчині руки, вихопив пляшку горілки та пішов у невідомому напрямку. Протягом години наряд правоохоронців затримав порушника в стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

26 січня, 10:27. Соснова (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що невідомі зняли з його банківської картки 24 тисячі гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:01. Переяслав. Під час обшуку у місцевого жителя правоохоронці виявили та вилучили наркотичний засіб метадон. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:06. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що неповнолітня дівчина намагалась скоїти самогубство, випивши таблеток. Відомо, що факт самогубства не підтвердився.

19:15. Переяславське (Студениківська ТГ). Машиніст електропотяга повідомив, що на платформі “Хмельовик” потяг збив чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Баришівського відділу поліції.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пологах-Яненках (Циблівська ТГ), Циблях (Циблівська ТГ) та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що чоловіка з Переяслава засудили до 10 років позбавлення волі. Він ножем вбив співмешканку.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору