ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік ножем вбив свою співмешканку: його ув’язнили на 10 років

Чоловіка з Переяслава засудили на 10 років позбавлення волі. Він ножем вбив жінку.

27 березня 2021 року до поліції Переяслава зателефонував місцевий житель 1977 р.н. й повідомив, що виявив у ліжку свою співмешканку з ознаками тілесного ушкодження. Як сповістили тоді у відділі, правоохоронці, приїхавши на місце події, встановили, що того дня о четвертій годині ранку цей же чоловік “на грунті раптово виниклих неприязних відносин” кухонним ножем наніс один колотий удар в шию своєї співмешканки, переяславки 1993 р.н. Вона відразу померла. Зрештою за скоєний злочин його засудили до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили на сайті Київської обласної прокуратури, передає Інформатор.

Відомо, що трагедія трапилася у будинку, який пара орендувала. У поліції зазначили, що чоловік не був тверезим. Він раніше судимий.

Прокурори у суді довели, що між співмешканцями стався конфлікт, який переріс у бійку. Після спільних образ чоловік взяв ніж та зайшов до кімнати, де була жінка. Він завдав їй удар ножем у шию, від чого та померла на місці злочину.

Суд визнав винним чоловіка у вбивстві за ч. 1 ст. 115 КК України. Йому призначили покарання – 10 років позбавлення волі. До набуття вироку законної сили він перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, що чоловіка, який зґвалтував вагітну жінку на Переяславщині, засудили на 9 років. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору